VÅRA TJÄNSTER

Bravida Södra Dalarna består av erfarna och mångkunniga elektriker. Vi har såväl kunnandet som resurserna att snabbt rycka ut när du behöver vår hjälp.

Oavsett om Du som privatkund eller företag behöver hjälp ska Du känna Dig trygg i att vi tillhandahåller rätt man på rätt plats. Dessutom arbetar vi löpande med att utbilda och utveckla nya elektriker genom handledning av erfarna och skickliga montörer.

BRANSCHER

Industri

Vi har mångårig erfarenhet av arbeten inom industribranschen. Både vad det gäller löpande serviceåtaganden och totalentreprenader.

Vi tror på långvariga relationer och hög kvalitet. Hur våra kunder upplever oss som leverantör är en betydelsefull färskvara för vårt eget renommé, vilket vi gärna vill delge våra nya kunder.

Några exempel på referenser inom industrin är Boliden, Erasteel, Moelven, NCC, Outokumpu, Byggpartner, Grådö Mejeri, Norbergs snickeri, Norbergs bygg, PCS, PEAB, RM Bygg, Setra Group och Österlings Bygg.

Lantbruk

Vi är medvetna om att elarbeten inom lantbruket innebär lite extra. Våra montörer är erfarna och kunniga vilket gör att vi kan erbjuda rätt hjälp på rätt plats.

Åskskydd, reservkraft, automationer eller specialstyrning är bara några exempel på våra kompetensområden.

Privatperson

Som privatkund är Du viktig för oss. Inget jobb är för litet, eller för stort. Oavsett om det gäller renovering av köket eller kanske belysning i sommarstugan, erbjuder vi trygg, snygg och effektiv service. Allt för att Du ska känna dig säker på att eljobbet är korrekt utfört av en behörig elektriker.

Du vet väl dessutom att de flesta elarbeten berättigar till Skatteverkets Husavdrag?

ROT-AVDRAG

Vad är ROT-avdrag? Husavdrag eller det så kallade ROT-avdraget innebär att Du som privatkund har rätt till skattereduktion för arbete som utförs på eller i nära anslutning till Din bostad eller Ditt fritidshus.

Krångligt?

Nej, det enda Du som privatkund behöver göra är att i samband med beställning av ett arbete meddela att Du önskar utnyttja ROT-avdraget och uppge ägarens personnummer samt fastighetsbeteckning på den fastighet där arbetet utförs.

När arbetet är avslutat faktureras du enbart halva arbetskostnaden och Skatteverket faktureras andra halvan. Detta kommer även att uppges på din Skattedeklaration. På så vis behöver Du som kund aldrig ligga ute med pengar, utan betalar bara vad arbetet faktiskt kostar Dig. För att läsa mer om ROT-avdraget, hur mycket Du har rätt till samt några exempel på vad som ingår respektive inte ingår, klicka här för att komma till Skatteverkets lista på ROT-exempel.

ÖPPETTIDER

Mån-fre: 07.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-12.30

FILIALER

Hedemora: 0225-28 60 04
Säter: 0225-28 60 07